0729 222 743

Despre noi

TECHNOSEAL SERVICES SRL este o firma cu capital privat integral romanesc ce are ca obiect de activitate comercializarea materialelor de etansare profesionale, fara azbest, utilizate in majoritatea industriilor.

Desi infiintata in anul 2015, experienta angajatilor in domeniul etansarilor este de peste 19 ani indiferent ca activeaza in departamentul productie, comercial, achizitii sau management.

TECHNOSEAL SERVICES SRL este specializata in producerea garniturilor de etansare moi, nonazbest, prin debitare pe masina cu comanda numerica de ultima generatie, conform standardelor (SR EN, DIN, ANSI, JIS) sau cu dimensiuni nonstandard, de orice forma sau dimensiune conform desenelor si cerintelor clientilor.

Gama de produse cuprinde placi pentru confectionarea garniturilor, etansari mecanice pentru utilaje dinamice, snururi impletite de etansare pentru pompe si armaturi, garnituri metalice si semimetalice, produse din PTFE expandat mono sau multidirectional, produse din PTFE sinterizat sub forma de placi, bare, bucse, piese prelucrate, produse din cauciuc, mase plastice, materiale termorezistente, produse de mentenanta mecanica etc.

Totodata asiguram clientilor nostri suport in alegerea materialelor pentru aplicatiile specificate si asistenta tehnica la instalarea materialelor de etansare.

Echipa si experienta acumulata sunt cele mai importante valori ale companiei, apreciate si cautate de catre clientii nostri.

Viziunea noastra este sa devenim liderul necontestat in domeniul consumabilelor industriale, prin consistenta, consecventa si coerenta activitatii noastre pe termen mediu si lung, oferindu-le clientilor solutii complete pentru etansare si stabilind cu acestia parteneriate de lunga durata.

TECHNOSEAL SERVICES SRL este compania unde toti angajatii impartasesc aceleasi valori si definesc modul de actiune al fiecarui angajat.

Siguranta: luam toate masurile ca produsele noastre sa ofere siguranta deplina echipamentelor, instalatiilor si utilajelor clientilor nostri.

Calitatea serviciilor si produselor: asiguram cele mai competitive si calitative servicii si produse clientilor nostri.

Promptitudine: operativitatea si promptitudinea sunt cruciale in deservirea clientilor nostri.

Integritate: actionam cu integritate si facem ceea ce este corect, nu doar usor.

Misiunea companiei