0729 222 743

Etansari Cartus

Etansari mecanice pentru orice aplicatie

Oferim o gama standard de etansari mecanice cartus, inclusiv etansari mecanice simple si duble ce se potrivesc chiar si celor mai exigente aplicatii. Designul modular implementat ofera cea mai buna performanta, intr-un timp de livrare cat mai scurt.

Pentru aplicatii neobisnuite, gama noastra de etansari Standard Plus, ofera toate avantajele unei etansari standard cu satisfacerea tuturor nevoilor specifice clientilor nostri. Acest lucru se reflecta in echivalarea cu succes a etansarilor concurentei.

Constructia etansarilor mecanice cartus este o imbunatatire de fiabilitate dovedita. Etansarile sunt pre-asamblate la producator, testate sub presiune si livrate ca unitate, ceea ce duce la imbunatatirea performantei astfel ca erorile datorate instalarii incorecte sunt reduse.

Constructia cartusului elimina necesitatea de a masura si seta comprimarea si avand o etansare mecanica pre-asamblata inseamna ca fetele de etansare sunt protejate impotriva deteriorarii in timpul instalarii.

Etansari Cartus – constructie cu asamblare modulara, fapt ce duce la o flexibilitate in repararea si intretinerea lor si la o eficienta sporita in aplicatii grele: industria petroliera, a ingrasamintelor, petrochimica, industria zaharului, industria farmaceutica etc. In vederea reconditionarii lor firma producatoare pune la dispozitie kit-uri de reparatie cu livrare imediata din stoc, inlocuirea pieselor de schimb cat si verificarea statica la presiune facandu-se in atelierul TECHNOSEAL SERVICES.


Specificatii tehnice


Metal Bellows BSAI™ & BSAIG™ CDSA™ Convertor II™ CSS™ / CSSN™ --- CDP™ / CDPN™ DMSF™ - Double Monolithic Stationary Flow RDS™ - Radially Divided Seals SCUSI™ - Short Cartridge Mechanical Seals SMSS23™ - Single mechanical seal for hot applications SMSS™ - Single Monolithic Stationary Seal