0729 222 743

Produse diverse

Din gama produselor diverse, TECHNOSEAL SERVICES SRL poate oferi:

1. Materiale realizate din PTFE expandat mono sau multidirectional, destinate confectionarii de garnituri de etansare, benzi autoadezive, placi si snur din PTFE expandat. Acestea sunt produse de firma germana WLT-Dichtungstechnik, al carui unic distribuitor in Romania este TECHNOSEAL SERVICES SRL.

2. Inele de protectie, pentru imbinari cu flansa, in functie de cerere acestea pot fi din:

  • polipropilena, (temperatura de lucru: -40°C la +100°C, standard DIN EN 1092-1 si ANSI B 16.5)
  • otel inoxidabil (1.4571) - (temperatura de lucru: -40°C la +400°C, standard DIN EN 1092-1 si ANSI B 16.5)

3. Protectii de flanse din:

  • PTFE – acestea pot fi folosite pentru o mare varietate de produse chimice si fluide de proces, inclusiv acid sulfuric, acid azotic, soda caustica, uleiuri minerale. Materialul este opac, astfel incat, in caz de scurgere sau stropire (improscare), informatiile sunt furnizate de un indicator vizual chimic care variaza in functie de temperatura fluidului. Temperatura de lucru este de la -200°C pana la + 250°C.
  • PVC -  este o solutie ideala pentru produse chimice agresive intr-un interval de temperatura de la -20°C pana la + 80°C. Pentru a observa din timp eventualele scapari de produs aparute la imbinarea cu flansa, ele pot fi echipate cu o fereastra transparenta centrala compatibila pe deplin din punct de vedere chimic cu acest material.
  • Metalice – otel inoxidabil (304 sau 316). Taiate cu laser si special prelucrate pentru a evita marginile ascutite. Au o grosime de 0,6mm si sunt prevazute cu un sistem special de inchidere, cu suruburi si piulite cu anti-eliberare.

4. Mase plastice din poliamida, polietilena, plexiglass (sticla acrilica), poliacetal sub forma de semifabricate (bare, bucse sau placi).

5. Semifabricate din teflon pur sau aditivate cu alte materiale: grafit, carbon, fibra de sticla, bronz, molibden.

6. Banda ondulata din grafit cu sau fara adeziv.

7. Diverse tipuri de dispozitive pentru debitare garnituri plane cu actiune manuala, extractoare de materiale de etansare din presetupe, dispozitive taiat inele din snur impletit. 

8. Compensatoare si tesaturi pentru compensatoare.