0729 222 743

Etansari mecanice

TECHNOSEAL SERVICES SRL este reprezentant autorizat pe piata romaneasca al producatorului de etansari mecanice AESSEAL®.

AESSEAL® este o companie britanica ce a luat fiinta in 1983, avand o puternica ascensiune, ajungand in primii 4 producatori mondiali in mai putin de 30 de ani. Compania se remarca atat prin flexibilitate si inovatie cat si prin dorinta de a intelege si de a fi cat mai aproape de client.

AESSEAL® este unul dintre principalii specialisti in proiectarea si fabricarea de etansari mecanice precum si a sistemelor auxiliare folosite pentru deservirea lor.

Etansarile mecanice au fost create ca inlocuitoare de snur impletit de etansare si  sunt utilizate in pompe si echipamente de rotatie, pentru prevenirea pierderii lichidelor si limitarea emisiilor de gaze, in mediul inconjurator.

Produsele AESSEAL® acopera o foarte mare gama de aplicatii din domeniul echipamentelor dinamice utilizate in industrie si se impart dupa cum urmeaza:

Etansari Bicomponente

Etansari OEM

Etansari Cartus

Etansari dedicate Mixerelor si Agitatoarelor

Sisteme Auxiliare

Etansari protectoare de rulmenti

Etansari cu Gaz

Etansari API

 

TECHNOSEAL SERVICES SRL pune la dispozitie clientilor sai servicii de asistenta tehnica, atat in alegerea etansarilor mecanice cat si la montaj si punere in functiune. Alegerea  este un proces complex unde trebuie sa se tina cont atat de cerintele aplicatiilor cat si de specificul echipamentelor. Este necesar sa fie facuta de personal special pregatit, care sa-si asume intreaga responsabilitate asupra acestei alegeri.

TECHNOSEAL SERVICES SRL ofera servicii de reparatii pentru etansarile mecanice livrate. Reparatiile se fac utilizand componente originale, cu timp de executie scurt si tehnologie recunoscuta de producator, iar calitatea etansarii reparate este similara calitatii etansarii noi (primind garantie de etansare noua).